(EFE).- La incidència de la grip i la covid en la Comunitat Valenciana ha baixat en la vint-i-dosena setmana de l’any -del 29 de maig al 4 de juny- i mentre en el primer cas se situa en 5,8 casos per cada cent mil habitants (6,3 la setmana anterior), en el segon ha baixat fins als 67,8 casos (89,2 en la vint-i-unena setmana).

En el cas del Virus Respiratori Sincitial (VRS), la incidència també ha baixat lleugerament i se situa en 5,8 casos (6,3 la setmana anterior), segons l’últim Butlletí del Sistema de Vigilància d’Infeccions Respiratòries Agudes (IRA) de la Comunitat Valenciana publicat aquest dimecres en la web de la Conselleria de Sanitat.

La incidència de les Infeccions Respiratòries Agudes -la suma dels tres virus- es va situar en la vint-i-dosena setmana de l’any en 573,6 casos per cada cent mil habitants, inferior als 630,7 casos de la setmana anterior, i segueix per damunt de la mitjana nacional, situada en 417 casos.

Aquestes infeccions respiratòries agudes van afectar especialment els menors d’entre 0 i 4 anys, que van presentar una incidència de 2.012 casos per cada cent mil habitants, inferior a la vint-i-unena setmana, quan es va situar en 2.233,2 casos.

Pel que fa a la incidència d’Infeccions Respiratòries greus als hospitals de la Comunitat Valenciana, ha pujat fins a 12,9 casos en la vint-i-dosena setmana (enfront dels 9,9 casos de la vint-i-unena) i està per damunt de la mitjana nacional, situada en 10,1.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia