El Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) ha obert el període de matrícula per al curs 2023-2024. El citat període s’obrirà de l’01 al 30 de juny.

Des del CAM conviden a les veïnes i veïns a viure la música de més a prop des dels 3 anys (jardí musical per als nascuts a partir de 2020), amb ràtios reduïts, inici de la pràctica instrumental amb un instrument cedit.

L’aprenentatge musical no té edat  i també hi ha classes exclusives per adults, per a donar eixida a aqueixes inquietuds.

Qui desitge saber més informació sobre les instruccions de matricula pot dirigir-se al següent enllaç: clic ací.

Tots els detalls també es troben plasmats en el cartell adjunt.

Com a novetat, enguany s’ha inclós la metodologia “Suzuki“, especialitats de corda de 04 a 07 anys. A través d’aquest sistema, es potencia el triangle entre tutor, alumne i professor.

La renovació de matrícula i nova matrícula es pot efectuar de manera telemàtica en www.musicabetera.es des de l’01 al al 30 de juny i de manera presencial del 20 al 22 de juny. L’horari d’oficina és de 16.00 a 20.00 hores. Aquesta està situada al carrer Casa de Cultura, 2, en les instal·lacions de l’aules de música del centre. El telèfon d’informació és el  96 169 03 66. També es pot sol·licitar informació a través de la següent adreça de correu electrònic: musicabetera@musicabetera.es.

D’altra banda, el Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) reprendrà de nou l’esperat Concert Didàctic dirigit als escolars. Amb el nom “Benvinguts a la Selva Musical“, el concert es durà a terme a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi.

Així, uns 1000 xiquets i xiquetes que pertanyen a quatre centres educatius de la localitat: CEIP Camp del Turia, C.E.I.P. Lloma del Mas, Col·legi Nuestra Señora del Carmen i Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas, podran gaudir d’un espectacle ple d’emocions, imatges i sobretot música. El concert es realitzarà en dues sessions el pròxim dijous 08 de juny, a les 09.30 i a les 11.00 hores.

A continuació, compartim un vídeo sobre la metodologia  “Suzuki“.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia