La Generalitat Valenciana ha enviat un comunicat aquesta vesprada als mitjans de comunicació, entre ells Betera.com, per a desmentir les diferents notícies publicades sobre l’acord ja tancat de Tesla per a instal·lar una fàbrica de vehicles elèctrics en la Comunitat Valenciana.

El comunicat ha sigut el següent:

Com ja va anunciar en el seu moment el president de la Generalitat, Ximo Puig, el Govern valencià manté obertes negociacions en aquests moments amb una desena de multinacionals per a atraure 24.000 milions d’inversió a la Comunitat Valenciana en diferents sectors econòmics estratègics i de futur. Totes aquestes negociacions, com ja es va comentar, estan subjectes a estrictes criteris de confidencialitat per a garantir que les diferents operacions puguen arribar a bon port al més prompte possible, com és desig del Consell.

En aquest sentit, la Generalitat desmenteix, per tant, que existisca un acord tancat amb la multinacional Tesla -vinculada al sector de l’automòbil elèctric- i no confirma les diferents informacions que han sorgit en aquesta direcció sobre inversions d’aquesta empresa en el territori valencià.

La voluntat del Govern valencià és continuar treballant mentre dure el seu actual mandat per a garantir que totes aquestes gestions puguen culminar al llarg dels pròxims mesos, sempre en benefici del progrés i la prosperitat del poble valencià, que és el seu únic objectiu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia