La Mancomunitat Camp de Túria ha reunit en les instal·lacions de Dinapsis en la Marina de València al Hub de proveïdors digitals Camp de Túria. Una trobada exclusiva amb l’objectiu de celebrar una sessió de treball en la qual desenvolupen estratègies de col·laboració.

 

El Clúster Hub Digital Camp de Túria es va crear amb la motivació de ser una eina que done valor a la comarca i a les empreses de proveïdors digitals que existeixen en els diferents municipis. Actualment, 37 empreses de tot el territori formen part d’aquest aparador en el qual ofereixen tecnologia innovadora i solucions digitals.

 

En la ‘Jornada enfortiment del Clúster Hub Digital Camp de Túria’ han participat, a més dels representants d’empreses amb solucions digitals, la responsable de Dinapsis d’Economia Circular, Mª Carmen García; el responsable d’Informació Estratègica i Innovació Empresarial en ITI, Francisco Ricau, i la Interim Regional Director South – EIT Digital – EIT Digital, Elena Contosio-Fleming.

 

Les empreses participants han pogut concretar nous objectius de treball en la seua col·laboració amb la Mancomunitat Camp de Túria, així com establir contactes i descobrir noves aliances estratègiques que servisquen d’impuls al Hub Digital. Enfortir i enriquir la comunitat empresarial de la comarca i impulsar-la mitjançant innovació estratègica continua sent el principal objectiu.

 

A més, les conclusions que s’han obtingut a través del treball conjunt versen sobre temes com crear una plataforma en la Mancomunitat Camp de Túria que genere sinergies que donen accés a grans projectes i licitacions tipus UTE; creació d’eines d’interacció mitjançant diferents canals; propiciar espais de trobada físics i virtuals, així com la creació d’una plataforma de comunicació dels proveïdors digitals. Les persones participants han valorat molt positiva aquesta acció i esperen que es continue treballant en aquesta línia.

 

Si eres una empresa o comerç de Camp de Túria i necessites impuls digital per al teu negoci, a través del Hub Digital podràs trobar serveis de comerç electrònic, gestió de xarxes socials, ciberseguretat, disseny web, desenvolupament de programari i molts més.

 

Per a més informació sobre les seues activitats i com participar, poden visitar la pàgina web hubdigital.mancomunitatcampdeturia.es o posar-te en contacte a través dels telèfons 672 17 13 85 i 627 10 14 88.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia