La incidència de la grip i la covid en la Comunitat Valenciana ha registrat un nou descens en la vintena tercera setmana de l’any -del 5 a l’11 de juny- i mentre en el primer cas se situa en 5,3 casos per cada cent mil habitants (5,8 la setmana anterior), en el segon ha baixat fins als 37,4 casos (67,8 en la vintena segona setmana).

En el cas del Virus Respiratori Sincitial (VRS), la incidència també ha baixat lleugerament i se situa en 5,3 casos (5.8 la setmana anterior), segons l’últim Butlletí del Sistema de Vigilància d’Infeccions Respiratòries Agudes (IRA) de la Comunitat Valenciana publicat aquest dimecres en la web de la Conselleria de Sanitat.

La incidència de les Infeccions Respiratòries Agudes -la suma dels tres virus- es va situar en la vintena tercera setmana de l’any en 525,9 casos per cada cent mil habitants, inferior als 573,6 casos de la setmana anterior, i segueix per damunt de la mitjana nacional, situada en 374,8 casos.

Aquestes infeccions respiratòries agudes van afectar especialment els menors d’entre 0 i 4 anys, que van presentar una incidència de 2.015 casos per cada cent mil habitants, similar a la vintena segona setmana, quan es va situar en 2.012 casos.

Pel que fa a la incidència d’Infeccions Respiratòries greus als hospitals de la Comunitat Valenciana, ha baixat fins a 8,3 casos en la vintena tercera setmana (enfront dels 12,9 casos de la vintena segona) i està per davall de la mitjana nacional, situada en 9,8 casos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia