(EFE).- La Guàrdia Civil investiga, per maltractament animal, a un home que va difondre en les xarxes socials un vídeo en el qual se li veu agafant a un gat amb un ham d’una canya de pescar al parc fluvial del riu Túria, en la localitat de Riba-roja de Túria.

La investigació va començar quan els agents de la Guàrdia Civil van tindre coneixement, a través de la col·laboració ciutadana, de l’existència d’aquest vídeo, en el qual es veu a l’home preparar un esquer amb ham en el sòl i una vegada el felí el mossegava quedava enganxat per la boca i gola.

En les imatges es veu també a l’animal forcejant per a alliberar-se de l’ham, causant-se lesions, mentre l’investigat contínua amb el sotmetiment i riu del succés, informa la Guàrdia Civil.

Els agents de la Guàrdia Civil, en col·laboració amb Policia Local de Riba-roja de Túria, van poder identificar a l’autor del fet, un home de 40 anys de nacionalitat espanyola al qual acusen d’un presumpte delicte de maltractament animal.

La Guàrdia Civil recorda l’important que és la col·laboració ciutadana per a conéixer els delictes i evitar que es cometen en un futur, podent-lo comunicar directament al Centre Operatiu de Serveis (COS), telèfon 062 o per mitjà de l’aplicació *Alertcorps.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia