Hui divendres 16 de juny, la Biblioteca Municipal de Bétera vos convida a un taller de contacontes en anglés amb John Cannings.
Aquest taller va dirigit a xiquetes i xiquets a partir dels 3 anys.
El taller donarà el seu tret d’eixida a les 17.30 hores, en les citades instal·lacions.
En el tallers els participants podran gaudir d’un conte, jugaran i faran una manualitat, tot en anglés.
Cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca municipal a través del correu: biblioteca@betera.es o mitjançant els següents telèfons: 667 800 974 / 674 795 098.
Des de fa uns mesos es ve realitzant aquesta activitat en anglés per als més menuts de la casa.
Horari especial sala d’estudis de la biblioteca municipal de Bétera

D’altra banda, cal recordar que la Biblioteca Municipal de Bétera ha posat en marxa un horari especial fins al 07 de juliol. D’aquesta manera, es posa a la disposició de la ciutadania l’obertura de la Biblioteca en horari ininterromput, de 09.30 a 00.00 hores, de dilluns a divendres.

Des de fa anys la Biblioteca ofereix aquest servei en època d’exàmens, tant al gener com al maig. Cal indicar que en eixe període els veïns i veïnes de Bétera, a més, preparen la Prova d’Accés a la Universitat (PAU). La finalitat d’aquest horari especial és oferir majors possibilitats als i les joves veïnes i veïns de la localitat perquè no tinguen la necessitat d’eixir de Bétera per a preparar els seus exàmens.

Aquest horari ampliat permet als estudiants organitzar el seu temps d’estudi en un entorn tranquil i silenciós, apte per a preparar les seues diferents proves. D’aquesta manera, la Biblioteca Municipal brinda als usuaris d’aquesta sala un horari especial i ampliat, connexió a internet, connexió d’equips portàtils a la xarxa elèctrica i col·leccions d’obres de referència destinades a la seua consulta, entre altres.

En definitiva, una Sala d’Estudi que té molt bona acollida i acceptació per part dels joves beterenses que, any rere any, acudeixen a la Biblioteca Municipal de Bétera per a preparar el seu futur acadèmic i professional.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia