Quan arriba el mes de juny les festes d’agost ja comencen a notar-se cada vegada més a prop. I és que es porten a terme actes previs a les festes que ja s’han convertit en una cita anual ineludible. En aquest sentit, cal mencionar que el passat dissabte es va disputar el partit anual entre majoralies.

Així, els Majorals de 2023 i 2024 es van trobar a les grades del Poliesportiu municipal per a disputar un partit amistós on van voler demostrar quina és la colla que més en forma està. Les Obreres de 2023 també van estar presents en aquesta jornada, animant i participant amb la tradicional treta d’honor.

L’acte va donar inici amb un minut de silenci en memòria de David Gutiérrez, acabant aquest minut amb un fort aplaudiment per part de tots els allí presents.

Aquest acte també va ser un dels primers actes oficials dels Majorals de 2024, abans que òbriguen el seu barracó a l’Albereda de Bétera.

La música de la xaranga tampoc va faltar en aquest esdeveniment, amenitzant la vesprada al costat de les famílies i amics de les dues colles.

A continuació oferim un vídeo i unes imatges realitzades per la nostra redactora la qual, immersa també en l’organització de la Fira de Comerç i encarregada alhora de gravar tots els actes que el seu temps li va permetre, va escapar-se un moment per a cobrir aquest partit.

  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia