L’Associació Cultural Vol lliure va celebrar el dissabte 10 de juny el 6é concurs de paelles de Vol lliure. Es tracta d’una cita ja ineludible que va donar inici sobre les 20.30 hores en les tradicionals Coves de Mallorca.

Tots els veïns i veïnes del poble, associacions i  colles d’amics van estar convidats a participar. Amb una inscripció de 20 euros per paella (màxim 10 persones), l’associació Vol Lliure va ser l’encarregada de posar els ingredients de la paella, així com la terra i la llenya.

En primer lloc, es va dur a terme un minut de silenci en memòria del veí David Gutiérrez acompanyat d’un xicotet homenatge pirotècnic amb bengales verdes.

Més de 20 paelles van participar en aquest concurs. Colles d’amics de Falles, colles de Majorals, altres penyes coeteres, familiars, grups d’amics de tota la vida, amics d’aficions compartides o grups de veïns de sempre, van animar-se a fer paella i omplir d’alegria i harmònia el carrer principal que acull les tradicionals Coves de Mallorca.

En aquesta ocasió, Vol Lliure va comptar com a jurat encarregat d’atorgar les valoracions de les paelles amb tres representants de l’empresa “La casalla arrancaora” (patrocinadora també de l’esdeveniment), amb el veí del municipi Vicent Bes i Aloy i amb la redactora de l’equip de Betera.com, Carmen Sorlí i Contreras.

El citat jurat va estar molt compenetrat i va coincidir bastant amb les seues valoracions. Tant va ser així que en el primer i segon premi va haver-hi un empat i els va tocar tornar a tastar eixes dues paelles per poder desempatar.

Els guanyadors es van dur una samarreta i una botella de la casalla arrancaora. A més, els guanyadors del primer premi també van rebre un trofeu. El jurat va rebre un obsequi per la seua col·laboració (un bonic clauer amb forma de femelleta de color verd) i una samarreta a càrrec de “Cassalla arrancaora”.

En acabar el concurs, va haver-hi una discomòbil a càrrec de Pablo Dj (el so de la nit a càrrec de Víctor Doménech) i una barra per a tots els assistents amb la finalitat d’amenitzar la vetlada.

A continuació, oferim unes imatges de la vesprada i nit, així com un vídeo sobre l’esdeveniment, gravat per la nostra redactora. Cal mencionar que, en el moment que la nostra redactora va estar de jurat, va comptar amb la col·laboració de Vicent Bes (Bes audiovisual) que va agafar la nostra càmera per a gravar imatges del jurat mentre tastaven i valoraven les diferents paelles participants.

  • Imatges:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia