Per huité any consecutiu, la penya de coets ‘Vol Lliure‘ de Bétera ha realitzat el seu concurs de dibuix per a les xiquetes i xiquets de Primària. El lema i temàtica d’enguany ha sigut “Obreres i Majorals de Bétera”.  En aquest sentit, els dibuixos participants havien de contindre els elements de la citada temàtica: festes d’agost de Bétera.

El lliurament de premis als guanyadors d’aquest concurs va tindre lloc dissabte passat, 17 de juny, a les 18.00 hores. Com cada any, el lloc de l’acte va ser el Saló de Plens del Castell del municipi.

Aquest certamen també ha comptat, un any més, amb la col·laboració del Consistori de Bétera, les Obreres i Majorals de l’any 2023, Cajamar, Coabe i Ahorro e Inversión Javier Herrero.

La finalitat d’aquest concurs és incentivar la participació dels més xicotets en la nostra Festa i Tradicions, fomentant així l’estima per les nostres senyes d’identitat i per tant, que no perden mai la il·lusió per a participar “en la millor Festa del Món”.

La iniciativa va dirigida a alumnes de primària de tots els centres educatius del municipi (Lloma del Mas, La nostra Senyora de el Carmen, Marqués de Dos Aguas, Mas Camarena i Camp de Túria). Hi ha tres categories: 1r i 2n de Primària; 3r i 4t de Primària; 5é i 6é de Primària.

Els premis per categoria són els següents, tots ells xecs canviables en els comerços de Bétera:

  • 1r PREMI……………………………………….100 euros.
  • 2n PREMI……………………………………….. 50 euros.
  • 3r PREMI………………………………………….25 euros.

Des de Vol Lliure han volgut agrair especialment la col·laboració de Inma Clavel en l’autoria de la il·lustració del Cartell  2023 del concurs.

La nostra redactora, immersa també en l’organització de la Fira de Comerç i encarregada alhora de gravar tots els actes que el seu temps li va permetre durant aquests caps de setmana, va tindre ocasió de poder captar algunes imatges de l’acte que adjuntem a continuació.

  • Imatges:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia