Hui dimecres, 21 de juny, s’està celebrant a les instal·lacions del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas de Bétera el cinquanta aniversari de la seua fundació. Per aquest motiu, al llarg de tot el dia s’han programat diversos actes commemoratius.

D’aquesta manera, este matí al voltant de les 09.15 hores, la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats ha visitat el centre educatiu i ha sigut ubicada al pati com a imatge central de l’eucaristia que s’ha dut a terme amb la presència de tot l’alumnat i grup docent. Així mateix, l’alcaldessa de Bétera Elia Verdevío i alguns antics mestres del citat col·legi també hi ha estat presents.

A més a més, han sigut convidats els familiars de Don Vicent Costa i Costa, rector fundador d’aquesta escola.

L’actual rector, Don Vicent Bataller, ha oficiat una missa on també ha participat el cor de l’església. Per a l’ocasió, les instal·lacions s’han decorat i engalanat de festa.

La celebració, on tampoc ha faltat l’ofrena, ha finalitzat amb el cant del tradicional “Salve a la verge dels Desemparats”.

La imatge pelegrina podia ser visitada pels veïns i veïns  de 15.30 a 16.30 hores, aproximadament. Posteriorment, sobre les 17.00 hores, arribava el moment de la festa d’infantil i primària. Després a les 19.00 hores, serà el torn per als antic alumnes, on també se li farà entrega d’un reconeixement a la família de Don Vicent Costa com a fundador del centre, quan en l’any 1972 es va detectar que hi havia una necessitat a Bétera d’escolaritzar als xiquets de la localitat.

La nostra redactora, hi ha estat aquest matí durant l’arribada de la pelegrina i l’eucaristia. A continuació, oferim unes imatges i un vídeo realitzat per ella. Demà dijous, oferirem més detalls dels actes de la vesprada.

  • Imatges:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia