(EFE).- Els bombers van rescatar aquest dimarts, 20 de juny, a un adolescent de 12 anys que es va quedar atrapat per la cama entre les roques en una zona d’aigua del riu Túria, entre Riba-roja de Túria i Vilamarxant, i que presentava símptomes d’hipotèrmia.

El menor havia acudit a aquesta zona amb el seu centre educatiu i la ràpida actuació del professor va fer que poguera mantindre el cap fora de l’aigua, segons informa el Consorci de Bombers de València.

Quan es banyava en una zona de sifó sobre les 10.40 hores, la cama del xiquet es va quedar atrapada entre les roques, impedint la seua eixida de l’aigua.

Els bombers van rescatar al menor, secundats per la Policia Local de Riba-roja de Túria i Vilamarxant, alliberant la cama i el van traslladar a la vora del riu, on va ser atés per mitjans sanitaris pels símptomes d’hipotèrmia que presentava.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia