La nit del 14 d’agost, vigília del dia de la festa gran, els carrers del centre històric de la localitat acullen des de fa ja uns 14 anys un espectacle únic i propi de Bétera ple de música i danses tradicionals.

L’Associació Cultural l’Aljama i l’Ajuntament de Bétera han preparat un any més un taller per a tota la gent que tinga interès en participar en la Nit de les Danses el 14 d’agost i que vulga aprendre a ballar. En aquesta iniciativa poden participar veïnes i veïns d’a partir de 6 anys d’edat.

El taller d’estiu, totalment gratuït, va començar ahir dimarts i tindrà lloc els dies 4, 11, 18 i 25  de juliol  i els dies 1 i 8 d’agost, de 19:30 a 20:30 hores a l’espai de l’Aljama de l’edifici de La Penya.

Des de l’Aljama de Bétera conviden a tots aquells que vulguen aprendre a ballar i ser un dels protagonistes de la nit de les danses, a acudir a les classes. No importa el nivell o l’edat.

Un bon nombre de veïnes i veïns participen en aquest esdeveniment, que organitzat per l’Associació Cultural L’Aljama de Bétera, eixen de la Placeta del Sol fins a la Plaça del Mercat. Tots junts van ballant, durant més d’una hora, les diferents modalitats de danses valencianes al so del tabal i la dolçaina habitualment del Grup Xe que burrà.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment