Durant el passat cap de setmana del 16, 17 i 18 de juny, es va celebrar a Guadalajara el Campionat d’Espanya Júnior de Kick Boxing, organitzat per la Federació Espanyola de Kick Boxing i Muay thai (https://www.fekm.es/).

El Club Kick Boxing Bétera / Escola de Lluita Bétera, va acudir a aquest citat torneig amb dos representants que havien aconseguit la seua plaça en el campionat autonòmic celebrat a Xàbia el mes de març passat: Madalin Constantin Nastasa Idriceanu i Gonzalo Navarro Blanes.

Madalín va competir en la categoria JÚNIOR (16-17-18 anys) modalitat KICK LIGHT menys de 89 Quilos. Per part seua, Gonzalo va competir en la categoria INFANTIL (8-9 anys) modalitat Kick Light menys de 24 quilos.

Tots dos esportistes després d’anar guanyant els seus respectius combats, van arribar a les finals, i els dos es van proclamar CAMPIONS D’ESPANYA.

Dimarts passat, 20 de juny, els va visitar a l’Escola de Lluita Bétera, l’Excel·lentíssima alcaldessa de Bétera Donya Elia Verdevío, per a felicitar els nostres campions i fer-los un obsequi de part de la corporació municipal.

Podeu obtindre més informació del club en el següent enllaç: https://www.instagram.com/escuela_de_lucha_betera/

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia