La Falla Gran Via del Sud de Bétera va acollir el dissabte 17 de juny la celebració de la Nit de Sant Joan. Com cada any els fallers d’aquesta activa comissió van donar la benvinguda a l’estiu amb una foguera, tal com mana la tradició. Però no va ser l’únic que van preparar. La jornada va donar inici al matí amb tallers infantils i un esmorzar per a preparar la foguera. A la vesprada es va poder gaudir d’un parc aquàtic i unflables per als més menuts i finalment la jornada va concloure amb un sopar, la cremà de la foguera i una multitudinària discomòbil.

 

D’altra banda, ahir dissabte, va ser el torn per a la resta de comissions falleres de la localitat de Bétera. Així, la Falla Gran Via de l’Est, la Falla L’Albereda, la Falla Carraixet i la Falla La Barraca van dur a terme diferents celebracions als seus districtes fallers.

A partir de les 10.30 hores, la Falla Gran Via de l’Est instal·lava un parc aquàtic i gaudia de la festa de l’espuma fins a les 13.30 hores, aproximadament. A més, a partir de les 11.00 hores també va donar inici una jornada de “Quinto i tapa” fins a fi d’existències. A la vesprada acollia un berenar i, ja a la nit, un sopar popular amb la tradicional cremà de la de foguera u una discomòbil fins a les 03.30 hores.

La Falla l’Albereda, també va organitzar el seu Sant Joan a partir del migdia amb paelles. Entre altres coses, el seus fallers i falleres van estar també tirant petards a la vesprada-nit i gaudint de bona música abans del sopar i cremar la seua foguera.

La Falla La Barraca va començar la seua festa a partir de les 16.30 hores amb unflables aquàtics per a les xiquetes i xiquets. Al voltant de les 20.30 hores, va tindre lloc una bonica globotà. Després es va celebrar un sopar i una traca de xinitos i la cremà de la foguera. Per acabar la seua nit, també es va realitzar una discomòbil fins a les 03.00 hores.

Per la seua part, la Falla Carraixet va iniciar el seu Sant Joan al voltant de les 18.00 hores, amb jocs, la preparació de la foguera, un sopar de “sobaquillo” per a fallers/es, veïns/es i amics/gues, la cremà de la citada foguera i una discomòbil fins a les 03.30 hores.

La nostra redactora va fer un recorregut pels quatre districtes i va realitzar les següents imatges de vídeo i fotos de tot el que va poder.
  • Fotos:
  1. Falla Gran Via de l’Est.
  1. Falla L’Albereda.
  1. Falla La Barraca.
  1. Falla Carraixet.
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment