Càritas Bétera ha preparat de nou una cita solidària perquè les veïnes i veïns del municipi puguen ajudar en una bona causa. Es tracta del seu rastrell solidari. Però aquest no serà el primer divendres de mes com habitualment, encara que si el primer dissabte. Així, de manera excepcional, tindrà lloc el divendres 30 de juny i el dissabte 01 de juliol.

L’horari del rastrell és de 17.00 a 19.00 hores per al divendres i d’11.00 a 13.00 hores per al dissabte.

La seu d’aquesta associació sense ànim de lucre es troba ubicada en la carretera de València, 4, entrada per darrere de la finca.

Si desitges col·laborar en aquesta bona causa només cal que t’acostes els citats dies en l’horari indicat.

A més, cal recordar que, cada dilluns (quan no és festiu) hi ha recollida de joguets i aliments, des de les 8.30 a 11 hores i distribució d’alimentació, de 9.30 a 11.00 hores.

Cada dimarts, hi ha servei de rober des de les 16.30 a 18.30 hores per a la recollida de roba. La distribució de roba es realitzarà prèvia cita en el mateix horari.

Instituïda en 1947 per la Conferència Episcopal Espanyola, Càritas Espanyola té per objecte la realització de l’acció caritativa i social de l’Església a Espanya, a través dels seus membres confederats.

D’aquesta manera, es promou el desenvolupament integral de les persones i els pobles, especialment dels més pobres i exclosos.

A Bétera, l’actual directora és Pepa Campos. Ella va començar a treballar en Càritas per una cridada. Quan va faltar l’antiga directora de Càritas a Bétera, li ho van demanar i va acceptar.

Càritas Bétera du a terme moltes classes d’activitats lligades a la parròquia. Per exemple, amb els Júniors amb el campament d’estiu. També tenen col·laboradors no practicants però que els agrada molt les activitats que realitzen i s’apunten.

El seu treball és bastant discret i volen arribar també a eixa gent que està necessitada però que no ho diu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia