Al mes de maig, un veí de Bétera ens va enviar una nota en la qual deia el següent:

“Habitualment en el tram comprés entre José Miralles i la Gran Via del Nord es poden observar centenars d’orines i excrement de gossos. En ser diari fa molt difícil el seu manteniment i neteja, però es podria realitzar una neteja a través de TETMA i tractar de comunicar-lo a través de RR.SS. per a major sensibilització de propietaris de cans. És molt difícil que la Policia Local descobrisca a un propietari que no reculla la femta, perquè el normal és que la veure’ls ho faça, però amb una O.M. d’ADN caní es podria solucionar.

Solucions:

– Neteja amb aigua i producte a pressió

– Ordenança d’ADN caní

– Major vigilància

– Tríptics informatius de conducció animal i obligacions dels propietaris

– Major visibilitat en RR.SS.

Solament demanem una mica d’atenció per a poder tindre un poble per a tots i de tots”.

Després d’aquesta nota, aquest dilluns 26 de juny, ens va enviar les següents imatges per a constatar l’escrit en la seua nota anterior:

*La nota d’opinió està escrita i enviada per un veí del municipi, així com les imatges. Betera.com ha transcrit aquesta nota i vol recalcar que és un escrit d’opinió i que forma part de la visió i perspectiva particular d’un veí que ha decidit plasmar la seua opinió en un article perquè fora publicat en el nostre diari i és una nota amb tints subjectius. Per tant, Betera.com no es fa responsable de les paraules escrites en ell. No obstant això, estem oberts a rèpliques i aclariments de tercers que es vegen o senten implicats.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia