La Colla de Campaners de Bétera ha posat en marxa una nova iniciativa dins del seu projecte de restauració del patrimoni campaner del municipi.
D’aquesta manera, ha impulsat la campanya “Apadrina un Trosset de campana“. Aquesta acció consisteix en que, totes aquelles ciutadanes i ciutadans que ho desitgen, donen la seua voluntat i apadrinen un tros de la campana Santíssim Crist de la Protecció (la campana gran que es troba ubicada a la torre campanar de l’església la Puríssima Concepció).
Per a la donació, la campana s’ha dividit en diferents parts, com es pot apreciar als dibuixos de les imatges adjuntes: els ferros (15 € cada tros), les imatges (20 € cada tros), les lletres inscrites (3€ cada lletra), el bronze (10 euros cada tros) i la fusta (5 euros cada tros).
La donació de les veïnes i veïns es veurà reflectida al gran panell que han creat i que pintaran, segons es vaja apadrinant els trossets.
Els noms de les col·laboradores i col·laboradors formaran part del museu de campanars i campanes de Bétera, el qual es troba en la mateixa església, una vegada siga restaurada la campana per l’empresa Restauración de campanas – Electro Recamp S.L. d’Ontinyent. La citada restauració es pretén iniciar el pròxim mes de setembre aprofitant el X aniversari de la Colla de Campaners de Bétera.
Si vols apadrinar i formar part del patrimoni campaner de Bétera, pots contactar amb la colla al seu correu per a obtindre també més informació: colladecampanersbetera@gmail.com.
A continuació, oferim més detalls a través de les imatges.
  • Detalls a través de les imatges:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia