L’Ajuntament de Bétera i l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) han posat en marxa la 12a Ruta de la Tapa de Bétera.

L’esdeveniment va donar inici el passat dijous, 01 de juny i finalitzarà hui, 29 de juny, després de celebrar-se cada dijous del mes de juny.

En aquesta nova edició s’està tenint l’oportunitat de poder degustar les tapes en els següents establiments hostalers:

– Nou Tropical
– HI5 Café & Fun
– El Cantó de Co
– El Gato Negro
– La Terracita
– Ágora 23
– Tus Momentos
El preu establit en les bases de participació és de 4,5 € la tapa amb consumició i 3 € la tapa extra.
La Ruta de la Tapa té, com cada any, premi. En els diversos establiments podràs trobar un díptic en el qual segellar la teua participació en quatre locals diferents per a entrar en el sorteig de tres sopars valorats en 50 € cadascuna que hagen obtingut el primer, segon i tercer premi d’aquesta edició votades pel jurat popular.
Així mateix, hi haurà un premi especial per part de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) a la Millor Tapa d’aquest 2023 per als establiments hostalers participants que són associats. Un expert de l’hostaleria, no associat, i diferents membres de la Junta Directiva de la citada Associació de Comerciants de Bétera formaran el jurat que decidirà la millor tapa per al premi especial, el qual està valorat en 200 € i es farà entrega d’aquest en una targeta regal per a gastar en els diferents comerços locals associats a l’ACB. Aquest premi és cortesia de Caixa Popular, banc també associat a la mencionada associació.
La cita donarà inici partir de les 19.00 hores i fins a esgotar existències
Un any més, des del Consistori de Bétera i des de l’Associació de Comerciants del municipi, conviden a totes les veïnes i veïns a participar en aquest esdeveniment gastronòmic i degustar les millors tapes de la nostra hostaleria local.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia