El passat dimecres, 28 de juny, els jardins de les instal·lacions de Casa Nebot de Bétera (carrer Estació, 5), van acollir la fi de curs de les escoletes municipals de Bétera.

Diferents mares i pares del AMPA van organitzar aquesta iniciativa on les famílies i els menuts alumnes de les citades escoletes van poder gaudir de molta diversió. Per a l’ocasió, es van preparar castells unflables per a les xiquetes i xiquets i una barra amb menjar i beguda per a berenar tots els allí presents. També es van instal·lar taules i cadires per a assaborir tranquilament el citat berenar.

A continuació, oferim un vídeo i unes imatges realitzades per la nostra redactora, així com també unes fotos cedides per una de les mares organitzadores de l’esdeveniment dins de l’AMPA. En aquest sentit, li volem donar les gràcies a Macarena del Castillo per la seua col·laboració i informació.

  • Imatges realitzades per la nostra redactora:
  • Imatges cedides per Macarena del Castillo:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia