Les visites guiades a l’Hort de les Alfàbegues tornaran el pròxim mes de juliol a Bétera. Es tracta d’una activitat quela regidoria municipal de Turisme de l’Ajuntament de Bétera posa en marxa des de fa uns anys amb la finalitat de que les veïnes i veïns, tant de Bétera com d’altres municipis, coneguen de ben a prop les estimades Alfàbegues, la història i la tradició de les nostres Festes d’Agost.

Així, els dijous 6, 13, 20 i 27 de juliol Bétera obrirà les portes de l’Hort perquè beterenses i ciutadans d’altres poblacions gaudisquen d’unes visites que es duran a terme en horari de 10.00 a 11.00 hores. Aquestes visites estaran obertes al públic fins a completar l’aforament de 20 participants, sent també una activitat accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Aquestes visites estaran guiades per Ramón Asensi i Ramón, mestre alfabeguer amb més de 25 anys d’experiència, que cada any cultiva amb encert aquestes plantes que en 2022 van obtindre un nou Rècord Guinness amb una altura de 3,24metres.

Per a accedir gratuïtament a aquestes visites els interessats i interessades han d’inscriure’s prèviament en el mail auxiliar.turismo@betera.es.

Aquestes visites, amb gran èxit de participació, marquen el calendari festiu de la localitat que celebrarà les seues tradicionals festes en honor a la Mare de Déu d’Agost del 12 al 22 d’agost.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia