Aquest diumenge, 02 de juliol, Bétera acollirà la gala de Circ de Col·lectiu Frenètics. L’esdeveniment donarà el seu tret d’eixida a les 20.30 hores, en el Passeig de l’Albereda de Bétera. L’activitat gratuïta, és apta per a tots els públics.

Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. (Front de Resposta Escènica No Exclusiu Teatral i Circense), format per Gonzalo Santamaría (Eddy Eighty), Marilén Ribot i Matías Marré (Atempo Circ), Raul Garcia (Els Dessous de Barbara) i el director de cinema Dalt Imbernón (Terratrèmol Films).
El col·lectiu al complet naix en 2018, a partir de la unió d’interessos i coneixements de les persones que el componen. Es tracta d’un equip multidisciplinari compost per 4 artistes de circ d’àmplia experiència (La seua pràctica artística i formació integra diferents disciplines: la música, la dansa contemporània, la coreografia,  el teatre, les arts visuals i la pedagogia) un director de cinema, una directora d’imatge, una community manager i una directora artística.
A aquest nucli se sumen diversos col·laboradors de àmbit de la direcció, il·luminació , vestuari, programadors informàtics i producció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia