(EFE).- Els candidats valencians en les eleccions generals del 23 de juliol inicien aquesta nit amb actes públics, sopars i pegades de cartells la campanya electoral que conclourà el pròxim 21 de juliol.

A València, la ministra de Ciència i cap de llista del PSOE al Congrés per València, Diana Morant, obri la campanya juntament amb el president de la Generalitat en funcions i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, el secretari general de la província, Carlos Fernández Bielsa, i la líder del partit a València, Sandra Gómez, en un acte que tindrà lloc en la plaça de Sant Agustí.

El cap de llistes del PP per València, Esteban González Pons, inicia la campanya en la seu del PP de València, en un acte al costat de la secretària general del PPCV i alcaldessa de la ciutat, María José Catalá, i el president del PP de la província de València, Vicent Mompó.

El cap de llista de Vox al Congrés, Carlos Flores, comença la campanya en la plaça de la Verge de València en un acte juntament amb la candidata al Senat Marina Dabán i la resta de membres de les candidatures.

Compromís ha convocat un sopar d’inici de campanya en la plaça de Benimaclet de València, a la qual han anunciat la seua assistència el cap de llista al Congrés per València, Àgueda Micó, i també el exalcalde i portaveu municipal, Joan Ribó, entre altres dirigents d’aquesta formació.

ALACANT

A Alacant, el president del PPCV i pròxim president de la Generalitat, Carlos Mazón, assisteix a l’acte d’inici de campanya del seu partit, convocat en un restaurant, al costat del cap de llista al Congrés per Alacant, *Macarena Montesinos, i el president del PP de la província, Toni Pérez.

El PSOE ha citat a la seua militància per a dur a terme la tradicional pegada de cartells en la Plaça de Manila, on assistiran membres de les candidatures al Congrés i Senat.

Per part seua, Sumar-Compromís obri campanya a Alacant amb un acte en la plaça 25 de Maig, en la posterior del Mercat Central, que conclourà també amb la pegada de cartells.

CASTELLÓ

El PP inicia la seua campanya electoral a Castelló al Parc Litoral de la capital de la Plana, on el cap de llista al Congrés, Alberto Fabra, intervé en un acte al costat de la presidenta local del PP de Castelló i alcaldessa de la ciutat, Begoña Carrasco, i la presidenta del PP de la província, Marta Barrachina.

Per part seua, l’arrancada de campanya del PSPV de la província de Castelló serà en forma de pegada de cartells i en ella participen el cap de llista per aquesta província al Congrés, Susana Ros i la candidata al Senat Amparo Marco, que es reuniran en la seu del partit en la capital castellonenca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia