L’Ajuntament de la Bétera va anunciar fa uns mesos el nou horari especial per a la Biblioteca Municipal de Bétera que es va posar en marxa el passat 02 de maig. D’aquesta manera, s’ha posat a la disposició de la ciutadania l’obertura de la Biblioteca en horari ininterromput, de 09.30 a 00.00 hores, de dilluns a divendres. Este horari especial finalitza hui.

Des de fa anys la Biblioteca ofereix aquest servei en època d’exàmens, tant al gener com al maig. Cal indicar que en eixe període els veïns i veïnes de Bétera, a més, preparen la Prova d’Accés a la Universitat (PAU). La finalitat d’aquest horari especial és oferir majors possibilitats als i les joves veïnes i veïns de la localitat perquè no tinguen la necessitat d’eixir de Bétera per a preparar els seus exàmens.

Aquest horari ampliat permet als estudiants organitzar el seu temps d’estudi en un entorn tranquil i silenciós, apte per a preparar les seues diferents proves. D’aquesta manera, la Biblioteca Municipal brinda als usuaris d’aquesta sala un horari especial i ampliat, connexió a internet, connexió d’equips portàtils a la xarxa elèctrica i col·leccions d’obres de referència destinades a la seua consulta, entre altres.

En definitiva, una Sala d’Estudi que té molt bona acollida i acceptació per part dels joves beterenses que, any rere any, acudeixen a la Biblioteca Municipal de Bétera per a preparar el seu futur acadèmic i professional.

Club de lectura
Llegir, debatre i deixar volar la imaginació de la mà d’un gran llibre és l’objectiu del Club de Lectura Juvenil, el qual es reuneix també a la Biblioteca Municipal de Bétera.
Si t’apassiona llegir o t’agradaria que es tornara un hàbit més en la teua vida, t’animem a formar part d’aquest meravellós Club de Lectura, i a més en companyia d’altres joves.
Inscripcions:
– Biblioteca Municipal de Bétera: Av. València núm. 26
– Correu electrònic a biblioteca@betera.es
– Telèfons: 667 800 974 o 674 795 098
Imprimir article
Comenta aquesta notícia