L’Ajuntament de Bétera i l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) van posar en marxa la 12a Ruta de la Tapa de Bétera durant el passat mes de juny.

L’esdeveniment va donar inici el passat dijous, 01 de juny i va finalitzar el passat 29 de juny, després de celebrar-se cada dijous del mes de juny.

En aquesta nova edició s’han pogut degustar les tapes dels següents establiments hostalers:

– Nou Tropical
– HI5 Café & Fun
– El Cantó de Co
– El Gato Negro
– La Terracita
– Ágora 23
– Tus Momentos
El preu establit en les bases de participació han sigut de 4,5 € la tapa amb consumició i 3 € la tapa extra.
La Ruta de la Tapa ha tingut, com cada any, premi. En els diversos establiments s’han pogut trobar un díptic en el qual segellar la participació en quatre locals diferents per a entrar en el sorteig de tres sopars valorats en 50 € cadascuna que hagen obtingut el primer, segon i tercer premi d’aquesta edició votades pel jurat popular.
Així mateix, hi ha hagut un premi especial per part de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) a la Millor Tapa d’aquest 2023 per als establiments hostalers participants que són associats. Un jurat especial de l’ACB ha escollit la millor tapa per al premi especial, el qual està valorat en 200 € i es farà entrega d’aquest en una targeta regal per a gastar en els diferents comerços locals associats a l’ACB. Aquest premi és cortesia de Caixa Popular, banc també associat a la mencionada associació.
Després de la seua celebració, dilluns passat 03 de juliol, va tindre lloc a l’Ajuntament de Bétera el recompte de les diferents participacions per a descobrir als tres guanyadors de la present edició. D’aquesta manera, el primer premi ha recaigut en el Cantó de Co (corte de carrillera con espuma en su juego con chocolate), el segon en Àgora 23 (croqueta gigante de secreto, setas y foie) i el tercer en Nou Tropical (flor de patata con carrillada en su salsa y crujiente de zanahori). Així mateix, s’ha fet públic que el jurat de la tapa especial ACB també ha sigut per al Cantó de Co.
Posteriorment, es va procedir al sorteig dels tres sopars. Des de l’Ajuntament van contactar amb els tres agraciats.
La jornada de recompte i el sorteig va ser gravada en directe des del Facebook de l’Associació. Aquest divendres, 07 de juliol, ha sigut l’acte de lliurament dels premis en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Bétera. El lliurament ha donat inici passades les 12.30 hores. Allí s’han citat als guanyadors de les tres tapes més votades pels ciutadans i ciutadanes assistents a la ruta, així com al guanyador del premi especial ACB i als tres guanyadors del sorteig del sopar. Al seu torn, han assistit la resta de restaurants participants, ja que també se’ls ha fet lliurament d’un reconeixement especial.
  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia