La Falla Carraixet està celebrant hui dissabte, 08 de juliol, la seua “Festa de l’aigua“.

La festa ha donat el seu tret d’eixida a partir de les 10.30 hores i s’allargarà fins a les 18.00 hores de la vesprada.

Per a l’ocasió, s’han preparat unflables i piscines per als assistents/es.

A més a més, hi haurà un dinar per a tota la comissió.

Fent un poc d’història

Cap a l’abril de l’any 1992, un grup d’amics va decidir formar la falla del seu barri, amb la idea de donar-li major cohesió i d’establir llaços d’amistat, ja que s’havia construït moltes finques grans per la zona i, amb tantes famílies noves,

La falla anava a ser motiu de fer veïnatge. De les primeres reunions va eixir el president Vicent Olmos Molina, la Fallera Major Noelia Santos, la Fallera Major Infantil Eva Varea i el President Infantil Manuel Marchan. Després de més de 20 anys del seu naixement, la comissió ha anat creixent i molts són els veïns i veïnes que comparteixen grans moments a aquesta comissió.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia