Un veí de Bétera ens ha enviat una breu nota a través d’Instagram, dient el següent:

“En la carretera que va des del polígon fins a la Torre Bofilla, en el tram on passa el pont nou, ací han caigut per tots dos costats el “quitamiedos” i els pilars s’han quedat com un ganivet. Per ací passen motos bicicletes, etcètera i és un perill”.

*Volem aclarir que Betera.com ha transcrit tal qual aquesta nota i vol recalcar que forma part de la visió i perspectiva particular d’un veí. Per tant, Betera.com no es fa responsable de les paraules escrites en la citada nota. No obstant això, estem oberts a rèpliques de tercers que es vegen implicats. Al seu torn, volem recordar que aquest tipus d’escrits es pot i ha de ser enviats primer que res a l’Ajuntament, a través de registre d’entrada o en l’apartat d’incidències de la seua aplicació mòbil “Bétera en línia”, perquè siguen coneixedors de forma més directa dels fets.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia