(EFE).- La Policia ha detingut a dos homes que utilitzaven una nau industrial de Vilamarxant per al cultiu de 1.200 plantes de marihuana, que estaven en avançat estat de floració i el seu pes total aconseguia els 614 quilos.

Els arrestats, de 25 anys i origen albanés, un d’ells amb antecedents previs per fets similars, ja han sigut posats a disposició judicial.

Després d’instal·lar un dispositiu de vigilància en els voltants de la nau, els policies van comprovar que hi havia un constant soroll de ventiladors i una forta olor de marihuana i que els consums elèctrics no corresponien amb l’aparent inactivitat d’aquesta.

Les investigacions es van iniciar per part de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València, que va localitzar a l’interior de la nau una plantació de marihuana amb gran quantitat de plantes en avançat estat de floració.

En total s’han intervingut 1.200 plantes de marihuana amb un pes total de 614 quilograms i diversos útils per al cultiu com 251 balastos, 56 ventiladors, 254 llums,17 aparells d’aire condicionat, 20 compressors i 8 filtres d’aire.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia