El passat 06 de juliol, els candidats valencians en les eleccions generals del 23 de juliol van iniciar a la nit amb actes públics, sopars i pegades de cartells la campanya electoral que conclourà el pròxim divendres 21 de juliol.

A Bétera, els diferents grups polítics també han començat a fer diverses accions com aquestes al nostre municipi. Així, podem trobar publicacions a les Xarxes Socials dels diferents grups polítics donant suport a les eleccions generals (com és el cas del PSPV-PSOE Bétera) i també podem veure al carrer els diferents cartells pegats als fanals i altre tipus de mobiliari urbà (imatge adjunta del cartell de Vox). A més a més, Compromís i Esquerra Unida estan fent campanya junts com a Sumar (veure imatges adjuntes de les Xarxes Socials de Compromís per Bétera) i, el passat dimarts, els visitants del mercat municipal van poder trobar-los allí oferint informació (imatges adjuntes).

El Partit Popular també ha estat duent a terme la seua campanya de pegada de cartells com podem veure a la imatge adjunta (sostreta d’un reel de les seues Xarxes Socials).

A continuació, adjuntem unes imatges de les diferents actuacions de campanya al nostre municipi:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia