Al voltant de les 20.30 hores de hui diumenge, 16 de juliol, donarà inici a al Club Social de Mas Camarena de Bétera l’espectacle de circ contemporani Baraka.

El nou circ és un Món de fantasia on l’impossible es converteix en real i la imaginació se suma a la raó, al riure, a la por, al misteri i a la sorpresa.

L’explosió de llum, color i música ens porten a un univers d’emocions.

En definitiva, es tracta d’un espectacle de varietats circenses on un Mestre de Cerimònies dinamitza de manera divertida i molt entretinguda l’espectacle, creant una atmosfera i energia comuna juntament amb el públic mentre dona pas a l’escenari a artistes amb números de circ sorprenents. Aquest, és un gran format de circ contemporani que recorre les tècniques circenses amb fascinants actuacions, on totes juntes ens transmetran moltíssima emoció, diversió i fantasia.

Sobre Baraka Circ

Baraka Circ és una agrupació d’artistes professionals. Distribuïdora associativa especialista en Circ Teatre de Carrer i Espais Escènics no convencionals. Amb qualitat i compromís, realitzen una labor de servei tècnic, assessoria i comunicació per als professionals amb els quals treballen i representen, garantint un servei cultural òptim per a cada activitat.
També realitzen espectacles i activitats en sales de teatre, auditoris, cases de cultura, esdeveniments, carpes, itinerants i a la carta, així com a la realització de festivals i actes que tinguen a veure amb les arts d’escèniques.

Baraka Circ agrupa professionals de les Arts Escèniques dedicats a la realització i disseny d’espectacles, animacions i projectes educatius. Les seues propostes inclouen totes les tècniques del Nou Circ-Teatre Contemporani, acompanyada en molts casos per la millor música en directe. Si no trobes el que cerques, estan en contínua millora i ampliació de propostes.

El seu treball es caracteritza per la gran interacció amb el públic, creant un clima agradable i festiu. Presenten diversos tipus d’espectacles, animacions i tallers destinats a estimular valors socials, divertir i captivar la imaginació de totes les edats i tipus de públic. Per a això, *Baraka *Circ ofereix exclusivitat, qualitat, compromís i professionalitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia