Com ja hem comentat en edicions anteriors, la Penya “Amics del Coet“ de Bétera ha editat una samarreta com a homenatge a la nostra, única  i tradicional “Cordà de Bétera”, que seguint la seu tradició, com van deixar els nostres majors, es celebra artesanalment, de la mà de la Pirotècnia Rausell.

Esta Penya coetera de Bétera compta amb 14 anys de lluita pel manteniment de les tradicions del nostre poble, relacionades amb la pólvora i especialment amb els coets. El pròxim any, celebrarà  el seu 15 aniversari.

La nova samarreta que ens presenten ara, l’ha dissenyada l’artista de la nostra població Francesc Piá “El Nano”, a qui la pròpia penya li vol donar les gràcies per la seua col·laboració de manera altruista.

Està samarreta es pot adquirir amb un donatiu de 12 euros, tant socis com no socis, podent dur amb orgull la nostra Cordà.

Amics del Coet“  informa als seus socis, que es canvia la direcció d’entrega de les samarretes, sent l’entrega a la seua seu de la cova, a les Coves de Mallorca, els pròxims dijous dies 20 i 27 de juliol, i el dia 03 d’agost, en horari de 20 a 21.30 hores.

Des d’Amics del Coet de Bétera esperen que les veïnes i veïns duguen amb orgull esta samarreta, ja que la Cordà és patrimoni també de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia