A causa de les altes temperatures l’accés a la piscina municipal també serà gratuït per a tots els veïns i veïnes de Bétera hui dimecres, 19 de juliol.
L’horari habitual és de 11.00  a 19.00 hores.
Pronòstic per a hui

El cel estarà aquest dimecres poc nuvolós, amb nuvolositat d’evolució a la vesprada a l’interior, on podrien produir-se ruixats i tempestes acompanyades de ratxes molt fortes de vent a Castelló, Alacant i sud de València.

Les temperatures pujaran, les màximes de manera notable en la meitat sud d’Alacant, i s’aconseguiran valors significativament elevats a l’interior de Castelló, a València i a Alacant, amb valors de 42 graus en l’extrem sud i de 38-40 a l’interior, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

També és probable pols en suspensió i el vent serà variable fluix, amb intervals de nord-est moderat en el litoral nord i central al matí, tendint a la vesprada a predominar la component oest en la franja interior i a component aquest en resta.

El dijous predominarà el cel poc nuvolós o buidat, augmentant a intervals de nuvolositat d’evolució diürna a la vesprada, amb probables ruixats i tempestes ocasionals a l’interior, que en la meitat sud podrien deixar ratxes molt fortes de vent. Al matí, intervals de núvols baixos en zones del litoral.

Les temperatures experimentaran un descens, en el cas de les màximes notable en l’extrem sud, encara que seguiran els valors significativament elevats en els interiors de València i Alacant, segons Aemet, que assenyala que també és probable que hi haja pols en suspensió en la meitat sud.

El vent serà demà del nord-est fluix, ocasionalment moderat, en el litoral i variable fluix en la resta, tendint a la vesprada a sud-oest moderat en la franja interior i a vent fluix de components sud i est en la resta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia