Les altes temperatures i la falta d’aire condicionat en molts col·legis electorals de Bétera ha provocat que el municipi costege amb recursos propis la instal·lació de dispositius de climatització portàtils que permeten tant als components de les taules electorals com als propis votants gaudir d’aquestes Eleccions Generals de la manera més amena possible.

Hui dia, l’Agència Estatal de Meteorologia AEMET preveu que diumenge que ve,  23 de juliol, Bétera aconseguisca temperatures per damunt dels 34 graus. Ateses aquestes altes temperatures s’instal·laran diversos aires condicionat portàtils de gran potència per als col·legis electorals que no disposen de sistemes de climatització.

En total, l’àrea d’Administració General, ha invertit 2.439€ a condicionar aquests espais reservats per al vot ja que Bétera compta amb 13 col·legis electorals oberts diumenge que ve de 09:00h a 20:00h.

L’objectiu és reduir l’impacte en la salut dels veïns i veïnes de Bétera durant la jornada electoral donats els recents episodis d’onades de calor garantint així el seu benestar tant de vocals i presidents de taules com a electors.

Amb aquesta mesura es pretén alleujar la calor que s’espera per a aquest dia i que beneficiarà a totes i tots els assistents a aquestes Eleccions Generals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia