La Secretària d’Estat de Comerç del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), i la Societat Estatal Correus i Telègrafs S.A S.M.E han convocat la Sisena Edició del “Concurs d’idees Tecnològiques per al Comerç Minorista” amb l’objectiu de promoure el talent i la innovació en el comerç minorista que servisca per a dinamitzar i modernitzar el xicotet comerç.

El concurs es dirigeix principalment a:

-Professionals i empresaris del sector de l’activitat comercial.

-Emprenedors, Startups, desenvolupadors de programari, apps, etc.

-Tècnics municipals de les àrees de modernització.

-Estudiants de grau de carreres tècniques i/o FP: informàtica, telecomunicacions, enginyeria i estudiants d’altres disciplines universitàries.

-Desenvolupadors de programari, aplicacions informàtiques (Apps), etc.

Quan les categories del concurs d’idees es troben:

-Categoria 1. Idees orientades a la tecnificació dels negocis comercials amb venda presencial.

-Categoria 2. Idees orientades a la tecnificació de les empreses que gestionen dos canals: el canal presencial i el canal en línia per a comercialitzar els seus productes.

-Categoria 3. Idees orientades a dotar de solucions tecnològiques les àrees comercials urbanes, els establiments comercials, col·lectius i/o els mercats dels municipis espanyols.

-Categoria 4. Idees orientades a dotar solucions tecnològiques per a la transformació digital del comerç en àrees comercials rurals.

Cada participant podrà presentar un màxim de 4 idees o projectes; el mateix projecte o idea no es podrà presentar en més d’una categoria.

La dotació econòmica ascendeix a 34.000 euros a repartir entre les idees guanyadores que seran màxim quatre.

La data límit per a la presentació serà fins al 15 d’agost inclusivament. Els interessats hauran de presentar una sol·licitud de participació que inclourà la idea establida en el document de les bases del concurs.

Per a més informació cal contactar amb la FEMP: aereaeconomica@femp.es / tel.: 91 364 37 00. Cal preguntar per Paulino Rodríguez Becedas.

També es pot accedir a la web a través d’aquest enllaç: https://madridejos.es/vi-concurso-de-ideas-tecnologicas-para-el-comercio-minorista/

Imprimir article
Comenta aquesta notícia