Hui dissabte, 22 de juliol, el barracó dels Majorals de 2024 acollirà un “tardeo” de música de “paxangueo” i després de música comercial. La festa està prevista de 19.00 a 21.00 hores i després de 00.00 a 02.00 hores.

Aquesta no és l’única festa i/o activitat que han preparat els Majorals de 2024 per a aquest estiu. I és que el dissabte 08 de juliol, van celebrar una festa de Sant Fermí on tampoc va faltar el bou mecànic per als més menuts.

A més, el passat divendres 14 de juliol, el barracó dels Majorals de 2024 va acollir també un “tardeo” remember de la mà del nostre veí Alberto Doménech (Bakala ràdio) i Jose el Retro (Spektra FM), de 17.00 a 21.00 hores.

Així mateix, per al pròxim dissabte 29 de juliol s’ha programat una discomòbil per a tancar la festivitat dels Sants de la Pedra.

A més a més, per al dimarts 15 d’agost (Festa Major de Bétera), la ja tradicional Festa de l’espuma correrà també a càrrec seu.

Caldrà acostar-se per l’Albereda de Bétera aquests dos mesos per a conéixer de primera mà tot el que han preparat per a les veïnes i veïns de la localitat, així com per als visitants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia