Com ja hem anunciat en altres publicacions, un grup de veïnes i veïns estan impulsant la creació d’una nova comissió fallera a Bétera, amb el nom de “Falla Goya – La Cruz”.

Per a crear aquesta comissió es necessita com a mínim ser uns 45 fallers majors. Aquesta idea ha nascut d’una desena de veïns i veïnes de la zona que volen fer germanor fallera en aquest tram i han anat sumant a gent interessada. Cal dir, sobre tot, que aquest grup està format per adults joves i famílies amb fills i filles menuts/des. Per tant, van a haver-hi un bon nombre de xiquetes i xiquets.

Així que, tota aquella persona que vulga format part d’aquesta nova comissió només caldrà que els pose en contacte amb ells. Una bona oportunitat és hui dissabte, 22 de juliol.

I és que aquesta nova falla ha organitzat un nou concurs de paelles per a esta vesprada-nit. L’esdeveniment donarà inici a partir de les 19.00 hores, en el parc d’esplai de la localitat. Després del concurs hi haurà una discomòbil a càrrec d’espectacles Durma.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia