Un veí de la localitat de Bétera ens va enviar ahir a la vesprada una imatge i el següent escrit:
“Este fem, es troba davant de Pont de Saint Martin 1 des de febrer de 2022. Després de 6 registres d’entrada i 4 incidències per l’app, no s’ha vingut a recollir-la, havent-me dit que és cosa de l’ajuntament. I ací segueix creant mal olor, i sent un niu de rates i mosquits”.
*Volem aclarir que Betera.com ha transcrit tal qual aquesta nota i vol recalcar que forma part de la visió i perspectiva particular d’un veí. Per tant, Betera.com no es fa responsable de les paraules escrites en la citada nota. No obstant això, estem oberts a rèpliques de tercers que es vegen implicats. Al seu torn, volem recordar que aquest tipus d’escrits es pot i han de ser enviats primer que res a l’Ajuntament, a través de registre d’entrada o en l’apartat d’incidències de la seua aplicació mòbil “Bétera en línia”, perquè siguen coneixedors de forma més directa dels fets.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia