El passat dissabte, 22 de juliol, el barracó dels Majorals de 2024 va acollir un “tardeo” de música de “paxangueo” i després de música comercial. La festa va donar inici al voltant de les 19.00 fins a les 21.00 hores, de la mà de Dj Pablo, i després de 00.00 a 02.00 hores.

Aquesta no és l’única festa i/o activitat que han preparat els Majorals de 2024 per a aquest estiu. I és que el dissabte 08 de juliol, van celebrar una festa de Sant Fermí on tampoc va faltar el bou mecànic per als més menuts.

A més, el passat divendres 14 de juliol, el barracó dels Majorals de 2024 va acollir també un “tardeo” remember de la mà del nostre veí Alberto Doménech (Bakala ràdio) i Jose el Retro (Spektra FM), de 17.00 a 21.00 hores.

Així mateix, el passat dissabte 29 de juliol va tindre lloc una discomòbil remember (Phase 3) per a tancar la festivitat dels Sants de la Pedra de la mà d’Alberto Doménech i Dj Rodi.

Ara, hui divendres 04 d’agost, celebraran una festa de cervesa amb el nom de “Birrafest”. Serà de 18.00 a 21.00 hores. Durant la jornada es comptarà amb la música en directe de la xaranga “Xe quin so”. També hi haurà tatoos i sortejos, així com preus especials per a la jornada.

A més a més, per al dimarts 15 d’agost (Festa Major de Bétera), la ja tradicional Festa de l’espuma correrà també a càrrec seu.

Caldrà acostar-se per l’Albereda de Bétera aquests dos mesos per a conéixer de primera mà tot el que han preparat per a les veïnes i veïns de la localitat, així com per als visitants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia