Finalment, més de 530 persones van acudir el passat dissabte, 05 d’agost, a gaudir del tradicional Sopar d’Estiu que se celebra cada any el primer cap de setmana d’agost en la piscina municipal de la localitat i que inaugura de manera oficial les Festes de Bétera.

L’esdeveniment comença cada any a la vesprada, quan els majorals arriben a casa del seu President, en aquesta ocasió Eduardo Poveda i Ricart, i recullen acompanyats per la música de la xaranga a les seues Obreres. En esta ocasió la 1ª obrera casada Mariola va ser la primera a eixir de la seua casa, el seu vestit no va deixar indiferent a ningú. Molts amics i coneguts esperaven a la porta de la seua casa  per a veure-la eixir.

Després l’atenció es va dirigir cap a la urbanització el Portón per a recollir a la primera obrera fadrina. Aina, amb un gran somriure, va aparéixer a la porta per a saludar a les veïnes i veïns i mostrar-los el seu vestit quan arribava la comitiva.

Cristina, la 2ª Obrera Casada, va ser la següent a eixir de casa entre els aplaudiments de tota la gent que allí es concentrava per a esperar-la eixir.

Seguidament, era el torn de la 2ª Obrera Fadrina, Paula. D’allí, les Obreres i Majorals feien parada en l’Albereda i el barracó dels Majorals 2024 abans d’arribar a les instal·lacions de la Piscina.

Sobre les  21.10 hores començaven a entrar els assistents al sopar per a gaudir, en primer lloc del cóctel. Poc abans de les 22.00 hores, començava l’acte de presentació, en un entorn únic que com sempre havia sigut decorat per a l’ocasió amb flors, llums i fonts en la piscina. En primer lloc, es va presentar per parelles als Majorals 2023. Seguidament, es va presentar a les Obreres. Aina entrava del braç del regidor de Festes, José Vicente Martí i Gravette; Paula era acompanyada pel Vicepresident segons dels Majorals, Rubén Fuentes i Garay. Per la seua part Mariola entrava del braç del regidor d’Hisenda, Manuel Pérez i Salavert i Cristina del Vicepresident 1r. dels Majorals, Eduardo Poveda i Ricart.

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va anar rebent als protagonistes de la festa, tal com mana el protocol d’aquest acte. Després de parlar el vicepresident 1r. dels Majorals 2023, Verdevío va dedicar unes paraules a tots els veïns i veïnes del municipi, animant-los a gaudir de les festes.

Després del sopar i la rifa, les obreres acompanyades de quatre dels majorals, obrien la pista amb el tradicional ball davant l’atenta mirada dels comensals. Però primer, es va fer entrega d’un ram de flors a l’alcaldessa, al la presentadora de l’acte i als professors de ball.

Posteriorment, era el moment de gaudir de la música disco per a totes i tots els presents.

A continuació, compartim unes imatges.

  • Fotos:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia