L’Orquestra de Cambra de Mallorca va actuar el passat divendres en Bétera. L’actuació d’aquesta formació va donar inici a les 22.45 hores al calvari de Bétera.

L’espectacle musical va ser gratuït i apte per a tots els públics.

L’Orquestra de Cambra de Mallorca és una formació professional de format cambrístic integrada per uns 35 músics. Amb una temporada d’existència, ha esdevingut un dels actors principals del món musical a l’illa de Mallorca. Els seus objectius són principalment:
• Deslocalitzar l’oferta cultural per a fer arribar la música orquestral arreu de la geografia mallorquina, posant especial èmfasis en la part forana.
• Oferir oportunitats laborals a una generació de grans músics professionals joves.
• Promocionar el talent de l’illa: joves intèrprets que desenvolupen una trajectòria brillant a l’exterior, solistes reconeguts de la nostra geografia, joves compositors…
Tots aquests compromisos sempre assolits tenint com a prioritat oferir un producte musical de qualitat, seriós però innovador, sempre fruit de l’esforç i del compromís. Un compromís que es materialitza també en la recerca de nous públics mitjançant programes d’activitats al carrer i llocs públics així com en activitats didàctiques i pedagògiques que tenen com a finalitat que la nostra orquestra deixi també una petjada a nivell social.
L’Orquestra de Cambra de Mallorca representa també un model de gestió modern. Sustentada per l’Associació Cultural Orquestra de Cambra de Mallorca, presenta un model econòmic que cerca l’equilibri entre el finançament públic i el capital privat.

A continuació, oferim unes fotos del concert i també un vídeo.

  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia