Fa unes setmanes va començar el cinema d’estiu a Bétera de la temporada 2023.

Des de la regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament del citat municipi conviden a tota la ciutadania a gaudir d’aquestes meravelloses pel·lícules el mes de juliol, agost i la primera setmana de setembre.

A continuació, adjuntem tota la programació prevista per a les següents setmanes d’estiu:

  1. Gran Turismo. Dissabte 12 i diumenge 13.
  2. Mansión encantada. Dissabte 19 i diumenge 20.
  3. Campeonex. Dissabte 26 i diumenge 27.
  • Setembre:
  1. Ninja Turtles. Caos Mutante. Dissabte 02 i diumenge 03 de setembre.

Aquestes projeccions tindran lloc tots els dissabtes a les 22.30 hores en les instal·lacions de Fruits Bétera, Av. Alcalde Vicente Cremades, accés per la zona del barranc.

Els diumenges es projectaran a les 22.00 hores en la Pista de Futbol de l’Avinguda Sierra de Mariola de la Urbanització Torre en Conill.

L’entrada a aquest cinema d’estiu és de 4,50 euros.

Elemental (titulada Elements a Hispanoamèrica) és una pel·lícula de fantasia romàntica animada per computadora estatunidenca produïda per Walt Disney Pictures i Pixar Animation Studios i distribuïda per Walt Disney Studios Motion Pictures. Dirigida per Peter Sohn i produïda per Denise Ream i Ricardo Arnaiz a partir d’un guió de Brenda Hsueh, compta amb Leah Lewis i Mamoudou Athie en els papers principals de veu. La pel·lícula descriu el vincle entre Ember (Lewis), un element foc, i Wade (Athie), que no poden tocar-se; però descobreix quant tenen en comú.

Elemental s’inspira en la joventut de Sohn, que va créixer com a fill d’immigrants a la ciutat de Nova York en la dècada de 1970, destacant la diversitat cultural i ètnica distintiva de la ciutat. I és que els elements de foc Bernie i Cinder Lumen emigren a Ciudad Element, on enfronten la discriminació pel seu origen d’altres elements i lluiten per trobar una llar.

La pel·lícula va ser estrenada als Estats Units el 16 de juny de 2023.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia