La nit anterior a la Festa Major de Bétera els carrers més antics de la localitat celebren un dels actes més emblemàtics de totes les festes: la Dansà a la Mare de Déu. Organitzat per l’Associació Cultural l’Aljama del municipi, aquest acte cada any reuneix a participants de totes les edats que demostren que les danses al nostre poble estan ben vives.

Un any més han participat un bon nombre de dansadors i dansadores i també van voler estar presents les Obreres i el Majorals de 2023. Abillades amb mantó de Manila, Aina, Paula, Mariola i Cristina van obrir la vetllada amb els Majorals. Després tots, davant l’atenta mirada de nombrós públic, van ballar des de la plaça del Sol fins a la del Mercat.

Us deixem una fotogaleria de la jornada i un vídeo.

  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia