Al voltant de les 22.00 hores d’ahir dijous 17 d’agost, Bétera bullia amb l’esperada Coetà del Gos en què els majorals de 2023 van cremar una grandíssima quantitat de coets i amb un final espectacular que el públic congregat a la Plaça Luis Reig tardarà a oblidar.

A continuació oferim algunes imatges de la coetà del gos, amb l’abans i el després de l’inici de l’esdeveniment. Seguidament a esta fotogaleria, adjuntem també un vídeo. La coetà del gos està gravada per Betera.com però des de lluny per a no cremar-se i poder continuar oferint-vos, durant tots estos dies, el millor de les nostres festes. No obstant, també adjuntem uns vídeos en primera plana, que ens ha enviat també el veí i membre de la penya coetera “Amics del coet” Vicente Javier Broseta i Gil.

  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia