Dins de la programació festiva de les Festes d’Agost de Bétera de les Obreres i Majorals de 2023, celebrades del 12 al 22 d’agost, està tenint lloc el Concurs de Tir i Arrossegament. Dut a terme el 19 i el 20 d’agost, el certamen està acollint un bon nombre de participació amb més de 100 cavalls. En aquest sentit, sembla que ha sigut el concurs de la Comunitat Valenciana on més participants hi ha hagut. De fet, a causa de la gran afluència, el concurs començava a partir de les 09.30 hores, en lloc de a les 11.00 hores.

Segons hem pogut saber, aquest citat concurs està federat i, des de la Federació de Tir i Arrossegament de la Comunitat Valenciana, es certifica que aquest certamen compte amb totes les necessitats bàsiques cobertes per a la realització del mateix amb les millors condicions, com és l’aigua per als animals, ombratge tant en el recinte com en els vehicles de transport dels animals, ja provistos d’aigua i tendals.

Així mateix, s’assegura que els concursants porten els seus animals amb les millors condicions per al concurs i que aquest conste del pas de pista amb el menor temps possible (entre els 30 i 50 segons de concurs de cada animal).

Per tant, la mencionada federació dona suport i autorització a aquest esdeveniment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia