L’actuació de Juan Magán ha sigut un dels esdeveniments més esperats de les Festes de Bétera. Ahir divendres a la nit, va tindre lloc l’actuació d’aquest productor discogràfic, remesclador, DJ, compositor, lletrista i cantant espanyol. Per a moltes veïnes i veïns va ser quasi impossible accedir al recinte de tanta gent que hi havia a la zona de l’Albereda.

Segons hem pogut saber, es van llogar 16 autobusos per a vindre a gaudir de la jornada. A més a més, les perifèries de Bétera estaven plenes de cotxes de totes eixes persones que venien a veure a Magán.

La nostra redactora va viure una odissea per poder accedir al barraconet on es trobaven les Obreres i Majorals de 2023, creuant des del tram del Castell de Bétera tot el recinte tancat per poder arribar al lloc. Cal dir que, gràcies a la bona voluntat de la gent que la veia amb la càmera en alt i demanant per favor que la deixaren passar, va poder arribar al destí previst més prompte del que esperava. En aquest sentit, tant la nostra periodista redactora com la direcció de Betera.com, vol agrair-li a la gent la seua col·laboració. A més a més, també cal valorar la facilitat oferida per les Obreres i Majorals de 2023 per poder gravar la nit sense cap problema.

Després d’hora i mitja d’actuació de Juan Magán, va ser el torn de Fabrizio Czubara.

No obstant, cal indicar que la segona actuació es va parar un poc abans del previst a causa d’alguns altercats que van haver-hi al voltant del recinte. Segons sembla, alguns van ser d’arma blanca. No sabem exactament quanta gent hi havia al recinte. És cert que hem rebut queixes de no haver-hi suficient seguretat i que faltaven més dispositius. No obstant, els dispositius que hi havia, van intentar fer un bon treball al costat de l’organització i es va parar la segona actuació perquè els altercats no arribaren a més. De tota manera, també va haver-hi moltíssima gent amb una bona actitud durant la nit dins el recinte, la qual només volia passar-ho bé. Però, en un esdeveniment de tal magnitud, lamentablement, sol ser habitual que es produïsquen aquest tipus de successos. D’altra banda, també hi han hagut queixes dels pixats que han deixat en els carrers del voltant alguns dels assistents a l’esdeveniment. No és gens justificable aquesta mena de situacions i accions de certa gent que no sap gaudir de la nit amb pau i tranquil·litat, sense amargar-li la vetlada a qui els rodeja i als propis festers que de molt bona voluntat han preparat aquests actes, però sí que serveix per a intentar millorar i plantejar d’una altra manera aquests esdeveniments que convoquen a tantes i tantes persones i que poden derivar en aquests fets.

Tinguem la Festa en Pau

En aquest sentit, cal recordar que des de l’àrea municipal de Joventut i en col·laboració amb les àrees de Festes i Seguretat Ciutadana, s’ha volgut conscienciar a tots els joves a divertir-se però sense molestar a ningú amb el lema “Tinguem la Festa en pau”, per a garantir la seguretat i el benestar de tots els veïns i veïnes i per unes celebracions segures i aptes per al gaudi de tots i totes.

A continuació, oferim unes fotos i un vídeo d’anit.

  • Fotos:
  • Vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia