La cavalcada de disfresses de les Festes de Bétera reuneix cada any centenars de persones disfressades de la manera més original possible. Passades les sis i mitja de la vesprada, la comitiva eixia en cercavila pels carrers del municipi. La xaranga Che que bo, anava al darrere amenitzant la festa des del remolc d’un camió.

Cada obrera, vestida d’escocés guerrer, anava dalt d’una carrossa acompanyada pels seus familiars, amics i veïns. Cada grup de familiars, amics i veïns van escollir una temàtica. Les parelles dels Majorals també van escollir un tema per a anar disfressades igual. Els majorals van optar per anar a peu, vestits també d’escocés. La Gloma tampoc va faltar en aquest recorregut. Com no podia ser d’una altra manera, alguns reporters gràfics també van voler formar part del moment i es van vestir per a l’ocasió.

Així mateix, alguns veïns i veïnes de la localitat també van sumar-se a la jornada i van poder veure a colles i grups d’amics participant amb originals i divertides disfresses. A continuació, oferim una galeria d’imatges d’allò més variada. Així mateix, adjuntem també un vídeo.

  • Fotos de la cavalcada:
  • Vídeo de la cavalcada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment