Des de l’àrea de municipal de Joventut de Bétera han organitzat una interessant exposició que s’inaugura hui a la sala d’exposicions de l’antic Ajuntament del municipi (carrer major 12).
Amb el nom “No em toques el WhatsApp“, es tracta d’una mostra escrita per Jesús Martí, Director de l’IVAJ.
La iniciativa va dirigida a joves entre 14 i 30 anys i té com a principal objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de conéixer i, per tant, saber detectar la violència de gènere.

 

Es tracta d’una exposició gratuïta que estarà disponible fins al 8 de setembre, de 18.30 a 20.30 hores.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins d’una campanya de joventut donat que els estudis han comprovat que la violència de gènere s’ha incrementat en un alt percentatge en aquest sector de la població, és a dir, el que més utilitza les noves tecnologies per controlar la seua parella.

Es tracta d’una campanya de prevenció de la violència contra les dones, organitzada per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) de la Generalitat Valenciana.

Amb aquesta exposició es pretén transmetre valors de convivència, educació i respecte, davant la plaga social que significa l’existència, encara a dia d’avui, d’actituds violentes contra les dones.

També es pretén conscienciar tota la societat de la realitat de moltes dones i de la necessitat d’ajudar les que encara la pateixen, i denunciar qualsevol manifestació o indici de violència contra les dones.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia