Aquest mes de setembre se celebren les Segones Jornades d’Estudis Locals a Bétera, organitzades per l’Associació C.E.L.B.
D’aquesta manera, el pròxim divendres 08 de setembre es duran a terme els següents actes:
– A les 18.00 hores es realitzarà la inauguració de les Jornades amb Elia Verdevío, Alcaldessa de Bétera, i Jorge A. Alonso Berzosa, President de l’Associació de C.E.L.B.
– 18.30 hores es durà a terme la primera ponència: “La línia Puig-Carasols al seu pas per Bétera” per Francisco Fababuj Roger i Josep Dt.. Burriel Alberich.
– A les 19.15 hores es realitzarà la visita al Corral del Quirro per a conéixer la línia de defensa restaurada amb l’explicació de l’arqueòleg. L’associació posarà a la disposició dels participants un autobús gratuït per a fer la visita.
D’altra banda el dissabte 09 de setembre es duran a terme els següents actes:
– A les 10.00 hores es realitzarà la segona ponència “Homenatge a les dones oblidades i represaliades de Bétera” per Jorge A. Alonso Berzosa.
– A les 10.45 hores es realitzarà la tercera ponència titulada “El rierol de Bétera” per Ramón Asensi Ramón.
– 11:43 hores es realitzarà una pausa per a fer una picadeta.
– I per a finalitzar es durà a terme la quarta ponència titulada “Portaceli: un itinerari per l’interior del monestir” per Paco Fuster amb fotografies de Ximo Asensi.
Una vegada finalitzades les ponències es farà lliurament d’una revista editada per l’Associació a cadascun dels participants de les jornades.
Si vols conéixer més sobre el nostre municipi, no dubtes a acudir a les segones jornades d’Estudis Locals de Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia