Running i más & L’Associació Esportiva i Cultural Nou Píndaro, han organitzat amb la col·laboració del consistori de Bétera la VI Volta Caixa Popular Mas Camarena, que se celebrarà el pròxim dissabte 09 de setembre del 2023 a les 19.00 hores. En aquesta prova, no es discriminarà cap persona per motius o en funció del seu sexe, raça o religió, i està oberta i poden participar tots els atletes majors de 16 anys, federats o no federats.

La prova estarà controlada pels membres de l’organització, voluntaris, Policia Local i Protecció Civil. El control de temps, el durà a terme Megustacorrer.

La distància a recórrer serà de 5.100 metres, circuit lliure de trànsit en el moment de la competició i perfectament senyalitzat.

Seran desqualificats els atletes:

– Que no porten el dorsal visible en el pit durant el recorregut.

– Que córreguen amb el dorsal adjudicat a un altre participant.

– Tots els que infringisquen les normes del Reglament de la prova.

– Els que no realitzen el recorregut íntegrament.

D’altra banda, es disposarà d’un lloc d’avituallament en la línia de Meta.

Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova seran els designats per l’Organització que aniran degudament acreditats. Queda totalment prohibit seguir als corredors en qualsevol mena de vehicle, sent retirats del circuit per la Policia Local o membres de l’Organització per a evitar qualsevol accident o lesió que poguera ser provocat als corredors participants.

En la zona de meta estarà instal·lada la secretaria, on es facilitarà informació per megafonia de la prova durant i després d’aquesta. En aquest lloc estarà situada la zona d’ambulàncies, avituallament final i lliurament de premis.

L’Organització disposarà d’un cotxe granera per a recollir als corredors que per alguna raó, no acaben la carrera. Així com adequat servei mèdic en meta i ambulància.

L’Organització en compliment de la Legislació vigent, disposarà d’una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Hi haurà categories masculina i femenina.

La categoria locals només serà per als residents a la Urbanització de Mas Camarena. Hauran d’aportar justificant que ho acredite per a recollir els premis, de no ser així, es passarà al següent classificat. L’organització vol ser estricta amb aquest fet per a premiar als veïns que participen en la carrera. No oblidar marcar la casella corresponent en realitzar la inscripció.

Els premis no són acumulatius, és a dir que qui quede primer en absolut, no tindrà trofeus per categoria.

Els dorsals es col·locaran obligatòriament en el pectoral, sense retallar ni doblegar, amb la finalitat que queden ben visibles. El lliurament de dorsals s’efectuarà en l’eixida, el dia 09 de setembre, des de les 17.30 hores fins a les 18.30 hores.

Tots els participants pel fet de prendre l’eixida, accepten el present reglament. Qualsevol reclamació a la classificació serà presentada a l’organització abans del lliurament de premis. En cas de dubte prevaldrà el criteri de l’Organització. L’Organització es reserva el dret d’interpretar o modificar qualsevol alteració del programa de convocatòria fins al mateix dia de la prova.

La inscripció per a la carrera absoluta tindrà un cost de 7 euros. fins al divendres 08 de setembre (12.00 hores). Fora de termini i fins a una hora abans de la prova, el preu serà de 10 euros. La inscripció es pot realitzar en línia a través de www.megustacorrer.com i www.carreraspopulares.com.

Tot aquell que finalitze la prova rebrà un regal. Els/as tres primers/as classificats/as absoluts/as obtindran un trofeu, el qual no és acumulatiu, en cap categoria. També hi haurà trofeu a els/as tres primers/as classificats/as de cada categoria, excepte els Absoluts que ja els han rebuts Així mateix, hi haurà trofeu per a els/as tres primers/as classificats/as locals, excepte els que han rebut en alguna de les anteriors categories.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia