El passat dilluns, durant el ple ordinari del mes de setembre, es va procedir a la presa de possessió dels regidors de VOX, Emilio Gimeno Roig i Helena Martínez Losada. Cal recordar que en la sessió ordinària del mes d’agost van presentar la seua renuncia, per motius personals, Fidel Valcarce i Blanco (portaveu de Vox) i el regidor del mateix partit José Antonio Garcia i Aguilar.

Després de prendre possessió com a nous regidors del citat grup polític, Helena Martínez va oferir unes paraules parlant de les idees del seu partit i de les ganes de treballar pel poble de Bétera:

“Des del grup municipal Vox Bétera, volem agrair en primer lloc als nostres companys regidors antecessors José Antonio i Fidel per la seua companyonia i bon fer en el temps que han estat com a regidors i fer també especial menció a la labor realitzada a Fidel durant aquest quatre anys en el municipi de Bétera. Agrair també a tots els membres de la corporació municipal de l’Ajuntament de Bétera i funcionaris que ens han donat una calorosa benvinguda i ens han brindat la seua ajuda en la presa de possessió agilitzant-la i facilitant tots els tràmits per a evitar que el grup municipal de Vox Bétera es quedara sense representació encara que fora de manera temporal. Agrair igualment a tots els veïns i, en especial, a aquells que ens han votat en les eleccioms municipals del passat mes de maig. Fruit d’aquesta confiança ens donen la possibilitat de tindre en un regidor més donant pas d’eixa manera a entrar en la corporació municipal de l’Ajuntament de Bétera a una altra dona més, la que vos parla ací present, donant mostra d’eixa manera de que som un partit que creu en la igualtat entre dones i homes i que dona suport i protegeix a la dona i a la família com cap altre, sense necessitat de crear xiringuitos ideològics i malbaratar els diners dels ciutadans ni enfrontar a dones i homes.

Volem deixar ben clar que Vox Bétera és un instrument al servei del ciutadà, que amb la única finalitat de ser per exemple molt últim per a generar un canvi que ens reconduïsca de nou a la protecció de les famílies, a la protecció als barris, a reprendre el respecte als nostres majors, a respectar els nostres costums, a la defensa de la llibertat individual, a la propietat privada o a la lliure economia de mercat, o per exemple també la unitat indissoluble de l’estat espanyol. No són idees revolucionàries. Simplement és aplicar el sentit comú. Aprofite la nostra breu intervenció per a posar-nos a la disposició de tots els veïns, davant qualsevol consulta o dubte que consideren rellevant. Intentarem per descomptat fer tot el possible per ajudar-los”.

A continuació, adjuntem el vídeo amb la citada presa possessió i la intervenció de la nova portaveu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia